MENU

Variant trailere

En Variant trailer er løsningen, når du skal flytte mere, end du har plads til i bilens bagagerum. Med en Variant trailer på krogen er du sikret holdbart og flot dansk design og teknik, som sørger for sikker transport af dit gods. Variant har Danmarks største udvalg af trailerløsninger til både privat, erhverv og fritid. Så læg vejen forbi Brønderslev Caravan- og trailercenter, og find en Variant trailer, der passer til dit behov.

Din last kører altid bedst, når du har en Variant trailer på krogen. For uanset hvilket behov du har for at transportere noget på en trailer, har danske Variant altid den perfekte løsning til opgaven.

Samtidig får du en trailer i flot, enkelt og praktisk design. Her er der kælet for alle de små detaljer og funktioner, som gør hele forskellen. Over 500.000 leverede trailere er din garanti for, at du får mest kvalitet, højst sikkerhed og den bedste komfort, når du vælger en Variant trailer.

Stort program af Variant trailere

Hos Brønderslev Caravan- og trailercenter finder du et stort udvalg af Variant trailere i alle afskygninger. Så uanset om du har brug for en trailer til din hobby, til at køre noget på genbrugsstationen eller skal bruge traileren i forbindelse med udøvelsen af dit erhverv, finder du en løsning her hos os.

I Variants store og højt specialiserede modelprogram finder du bl.a.:

 • Fritidstrailere – Her får du den ideelle løsning til den private husholdning, som regelmæssigt kører på genbrugsstationen, eller skal have kørt større ting hjem.
 • Erhvervstrailere – Variant Pro-Line er den solide og stabile trailer til håndværkeren, som har brug for at få kører materialer og andre større ting rundt i hverdagen.
 • Maskintrailere – Med en Variant maskintrailer får du en både praktisk, stabil og sikker transport af minigravere og andre maskiner til dit erhverv.
 • Tiptrailere – En tiptrailer er den perfekte løsning til håndværkeren, som regelmæssigt skal køre materialer ud til kunder, eller køre mindre affaldsmængder væk.
 • Universaltrailere – Universaltrailere fra Variant kan bruges til både kørsel med maskiner, udstyr og materialer. Fås med både 2 og 3 aksler og i flere længder.
 • Lad- og rørtrailere – Her får du den perfekte løsning, når du skal transportere større byggematerialer, rør eller andre materialer. Fås med både spil og køreramper.
 • Autotrailere – En Variant autotrailer er den perfekte løsning til både den professionelle og hobbymekanikeren. Fås med manuelt tip og spil til ophaling.
 • Cargo- og topcargotrailere – Skal du transportere store mængder gods, eller er der brug for opbevaring af værktøj og materialer er en cargo- eller den luksuriøse topcargotrailer løsningen.
 • Køle- og frysetrailere – Har du brug for at transportere køle- eller frostvarer, finder du også en Variant-løsning, der passer til. Fås i flere størrelser med frys ned til -20 grader.
 • Båd- og vandsportstrailere – Skal båden, vandscooteren eller klubbens kanoer eller kajakker transporteres, finder du naturligvis en Variant trailer, som passer til opgaven.
 • Tempo-100 godkendte trailere – Flere af Variants trailermodeller kan fås i Tempo-100 godkendte modeller. Godkendelsen gælder for kørsel i Danmark, og gælder kun traileren.

Køb din Variant trailer i Brønderslev

Når du handler Variant trailere hos Brønderslev Caravan- og trailercenter, er du altid sikker på, at du finder den rigtige løsning – og får din nye trailer til den rigtige pris.

Vi har over 30 års erfaring med salg og reparation af trailere, og har et af Danmarks største udvalg af reservedele til alle Variants modeller.

Så tjek mulighederne her på siden, og tag et smut forbi Eventyrvej i Brønderslev, og få din nye Variant trailer med hjem på krogen.