MENU

Autocamper til salg

Sortering
Visning

En autocamper giver dig og din familie den ultimative frihed til at rejse på ferie med ”huset på ryggen”. Det giver mere plads til hele familien, og autocamperen er både mere fleksibel og lettere at komme rundt med end en campingvogn. Så læg vejen forbi Brønderslev Caravan- og Trailercenter, og find din nye, rullende feriebolig.

Med en autocamper kan du slippe den indre nomade løs, og tage hele familien med på opdagelsesferie i en stor og rummelig, rullende feriebolig med alle moderne fornødenheder.

Spørgsmålet er bare, hvilken autocamper du skal vælge?

Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter. Her forhandler vi autocampere fra tyske LMC og italienske Giottiline, og vi har også tit brugte modeller på lager, som er klar til at tage en ny familien med ud på tur.

LMC autocampere

Tyske LMC har produceret campingvogne og autocampere siden 1950.

Her er tale om autocampere i høj kvalitet, og er opbygget omkring Fiat, Ford og Citroën biler. Med en LMC autocamper får du masser af ligge- og opholdsplads til hele familien, og alle moderne fornødenheder samlet på et sted.

LMC autocampere fås grundlæggende set i tre forskellige modelvarianter. LMC Tourer og Tourer Lift til dig, som gerne vil i gang med autocamper-livet til en god pris. Og den lidt mere luksuriøse LMC Cruiser, hvor du finder flere muligheder for at konfigurere bil og bodel til dine drømmeønsker – særligt med ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme.

Begge serier fås med plads til fra 2-3 og op til 4 sovepladser, og er udstyret med både toilet, bad og køkken.

Giottiline autocampere

Giottiline er fra den store italienske Rapido-koncern. Mærket Giottiline blev startet i 2004, og har fra starten af udelukkende fokuseret på at bygge autocampere.

Giottiline autocampere er bygget på Fiat, Ford og Citroën biler, og fås i 4 forskellige modelserier med flere varianter.

Modelserierne hedder Siena, Therry, GiottiVan og Compact – og fås både som delintegreret med ekstra elektrisk hæve-/sænkeseng, samt som alkove-model til den store familie med op til 6 sove- og selepladser.

Autocamperne er utroligt rummelige og har sovepladser fra 4 til 6 personer. Og siddepladser til lige så mange. Det gør det nemt at have hele familien med. Både på endagsture og længere ferier.

Brugte autocampere

Hos Brønderslev Caravancenter i Nordjylland har vi også tit brugte autocampere til salg. Det er din genvej til at komme ud at rulle ”med hus på ryggen” til en ekstra god pris.

Så uanset hvilke præferencer du har, finder du altid en autocamper, som kan give dig og din familie masser af gode ferieoplevelser.

Tjek de mange modeller ud her på siden, og læg vejen forbi vores forretning på Eventyrvej i Brønderslev, og få en prøvetur i en autocamper.

Vi ses!