MENU

Hobby campingvogne

Sortering
Visning

 

 

Der er campingvogne – og så er der en Hobby campingvogn. Det er ikke uden grund, det populære tyske campingvognsmærke har haft en stor og populær fanskare i snart 55 år.

For Hobby har været først med mange af de ting, som de fleste anser for at være standard i en moderne campingvogn. Så læg vejen forbi Brønderslev Caravan- og Trailercenter, og se, om der ikke også står Hobby på din næste campingvogn.

Vil du have det bedste af det bedste – og være en af de første på campingpladsen, som kan præsentere en ny teknologi eller ny, smart indretningsdetalje i din campingvogn?

Så skal du vælge dig en Hobby campingvogn!

Hobby campingvogn – tysk grundighed og kvalitet

Sådan har det været, lige siden den første Hobby campingvogn kørte ud fra fabrikken i Fockbeck i Tyskland i 1967. Det lige i nærheden af Rendsburg kun små 25 kilometer syd for den dansk-tyske grænse.

Hobby blev hurtigt et populær valg. For når tyske ingeniører og campingentusiaster slår sig sammen, kan slutresultatet ikke undgå at begejstre.

Så allerede små 5 år efter, var der rullet 5.000 campingvogne ud på de europæiske landeveje – og grundet fabrikkens placering, var mange af dem kørt over grænsen til Danmark.

1972 var på mange måde et år med Tyskland i centrum. Mens landet var vært ved VM i fodbold, rullede der endnu en revolutionerede nyhed ud fra fabrikken. Nemlig den første campingvogn i verden med galvaniseret chassis.

Det gav en holdbarhed, som konkurrenterne ikke kunne matche. Så kun 4 år senere, rundede de 25.000 producerede campingvogne i Fockbeck. Vognene fik i 1984 følgeskab af Hobbys autocampere. De har på samme måde været trendsættende inden for det europæiske marked for autocampere.

Bredt modeludvalg

Her snart 55 år senere, er Hobby stadig det populære valg. Uanset, hvilken størrelse Hobby campingvogn du har brug for.

I dag rummer Hobbys modeludvalg campingvogne fra den lille, lette ONTOUR, som kan trækkes af selv en lille familiebil over DE LUXE, DE LUXE Edition og EXCELLENT og til den kæmpestore PRESTIGE med et komfortniveau, som nærmest gør den til et helt lille hotel på hjul.

Uanset hvilken modelserie du vælger, får du en campingvogn, som så rigeligt lever op til, og overgår den moderne families forventninger til, hvad der skal være af plads, muligheder og funktioner i en campingvogn.

Ny eller brugt Hobby campingvogn

Hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter i Nordjylland finder du alle de nyeste modeller af Hobby campingvogne, lige som vi har et stort udvalg af nyere, brugte Hobby-vogne.

Det er bare at rulle op til produktoversigten øverst på siden, indsætte dine præferencer for årgang, pris, totalvægt og senge indretning, og så vælge fra listen. Så får du vist alle de Hobby-modeller, som vi har på lager, der matcher dine ønsker.

Finder du ikke en campingvogn fra Hobby, der matcher din søgning, har vi masser af andre bud fra andre mærker. Eller kan skaffe Hobby-vognen direkte fra fabrikken!

Så uanset hvad: Din campingtur med en Hobby campingvogn på krogen starter hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter på Eventyrvej i Brønderslev.

Se Hobbys store vognprogram på https://www.hobby-caravan.de/dk/

Vi ses!