MENU

Isabella villa fortelt til campingvogn

Isabella Villa Fortelte:
Vi er specialister i Isabella Villa, og hjælper dig med en professionel guide til, hvordan netop din villa skal stå og se ud.

Ring gerne til os på 98 82 28 75

Isabella Villa er kan bruges hele året rundt, og skal ikke nedtages inden vinteren.

Isabella Villa er kan bruges hele året rundt, og skal ikke nedtages inden vinteren.

Med et fortelt fra Isabella får du mere plads i hverdagen, når du er på camping. Her er der plads til, at ungerne kan lege, selv om vejret er dårligt. Eller I kan have ekstra gæster liggende – eller selv overnatte i forteltet, når sommernatten bliver varm. Samtidig er det tit hyggen i de lange sommeraftner i forteltet, som I husker, når I kommer hjem fra jeres campingferie. Find dit næste fortelt til campingvognen hos Brønderslev Caravan- og trailercenter.

Enhver erfaren campist ved, at et fortelt fra Isabella er den bedste løsning. Både når det kommer til vejrbestandighed, holdbarhed og nemhed i at sætte op. Og så er de rigtig flotte at se på, næsten uanset hvilken campingvogn du sætter dem på.

Derfor finder du naturligvis den komplette serie af fortelte fra Isabella hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter.

Alt i Isabella fortelte

Vi har både de helt store Commodore-modeller, og de populære Penta Flint, Universal 420 og Villa fortelte fra Isabella. Samt det prisgunstige og ekstra rummelige Ventura-fortelt med en dybde på hele 3 meter. Her får du flest ekstra kvadratmeter for pengene.

Eller hvad med det flotte Sun Shine fortelt med ekstra store vinduespartier og mulighed for at udvide med den smarte Isabella Cosy Corner lækrog.

Du kan også få særlige fortelte til vintercamping, eller rummelige opbevaringstelte fra Ventura. Så kan du lettere holde campingvogn og fortelt ryddeligt.

Et fortelt giver plads til det hele

Et fortelt på campingvognen giver masser af plads i hverdagen. Her kan I samles om morgenbordet og lægge en plan for dagens aktiviteter.

Er vejret dårligt, giver forteltet plads til, at ungerne kan lege eller hygge med et spil, mens regnen siler ned uden for.

Om aftenen kan I atter samles om bordet og indtage aftensmaden – og så kan hyggen ellers brede sig, mens I nyder den lange sommeraften i forteltet. Eventuelt med besøg fra jeres naboer og nye bekendtskaber blandt campingpladsens øvrige gæster.

Er natten varm, er der ikke noget bedre, end at flytte ud og ligge i forteltet – hele familien sammen. Det giver en endnu større nærhed til naturen, og mulighed for den fantastiske oplevelse, som det er at vågne til fuglekoret og sommersolen om morgenen. Medmindre du faldt i søvn i forteltet af helt andre grunde…

Et nyt fortelt til campingvogn forhøjer brugtprisen på din gamle vogn

Et velkendt trick blandt campister er at købe nyt fortelt til campingvogn. Med et nyt Isabella Villa fortelt frisker nemlig op og giver campingvognen et helt nyt look.

Derved kan du nemt få så meget mere for din gamle campingvogn, at du har tjent det nye fortelt hjem. Hvis du da nænner at skille dig af med vognen, nu hvor den har fået nyt fortelt.

Vi hjælper med forsikringen, hvis forteltet er fløjet i stormen

Den eneste alvorlige ulempe ved et fortelt er vindfølsomheden. For selv om moderne Isabella fortelte er skabt til mere ekstreme vejrsituationer, kan gentagende hårde vindstød for en uheldig vindretning få selv det stærkeste fortelt til at kapitulere.

I den slags situationer hjælper vi dig med at få takseret dit gamle fortelt, når du køber et nyt hos os. Bare tag det gamle fortelt med, oplys dit forsikringsselskab, og så klarer vi resten.

Køb nyt Isabella villa fortelt til campingvogn hos os

Skal du have et nyt Isabella Ventura fortelt til ægte nordjyske priser?

Så læg vejen forbi Brønderslev Caravan- og Trailercenter, se mulighederne, og få dit nye fortelt eller din nye campingvogn med hjem.