MENU

Tabbert campingvogne

Sortering
Visning

 

 

Tabbert campingvogne

Tyske Tabbert har en stor fanskare – ikke kun i hjemlandet, men også blandt en stor skare af danske campister. Og har du først købt dig en Tabbert campingvogn, er mærket også førstevalget, hvis du en dag køber nyt. For Tabbert campingvogn er solidt tysk håndværk, som holder i mange år. Tjek det ud hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter allerede i dag.

Den første Tabbert campingvogn så dagens lys i 1953. For camping var en populær ferieform i efterkrigstidens Tyskland – og hvem var bedre til at bygge campingvogne end en karosseribygger.

Karosseribyggeren hed Albert Tabbert, og havde hidtil primært produceret platformsvogne til industri og landbrug – samt i en årrække også møbler.

Den viden er den perfekte kombination, når du skal bygge campingvogne. Og da Albert Tabbert lige som resten af Tyskland var tiltrukket af campinglivets glæder, lå det jo lige for at producere sine egne campingvogne.

Navngivet efter italienske komponister og opfindere

Men selv om Tabbert er tysk hele vejen igennem, er det de store italienske komponister og en enkelt opfinder og guldsmed, som har lagt navn til campingvognsmærkets modelserier.

  • Da Vinci – er entry-klassen blandt Tabbert-modellerne med masser af nytænkning og plads til hele familien.
  • Pep Pantiga – er let, luftig og overraskende rummeligt indrettet efter helt nye trendsættende standarder.
  • Vivaldi – giver dig lækket design, finurlige og overraskende tekniske finesser, luksus og god plads.
  • Puccini – hører til på den øverste af Tabberts hylder med åbne linjer, moderne interiør og ekstra luksus.
  • Cellini – giver masser af plads med udskydelig sengesektion, som skubber grænserne for rummelighed.
  • Rossini – er en ren magtdemonstration i luksus, rummelighed og ekstra komfort til ferieturen.

Og så er der selvfølgelig også den lille, kompakte T@b – klassisk, tidløs og utrolig rummelig.

Med længder fra beskedne 3,20 m og op til svulmende, voluminøse 10,27 meter tilbyder Tabbert campingoplevelser til familier i alle størrelser og pladsbehov.

Alt sammen i den velkendte Tabbert finish, hvor der er kælet for alle detaljerne, og ikke gået på kompromis med noget som helst.

Præcist som Albert Tabbert havde tænkt sig det.

En Tabbert holder hele livet

Har du først investeret i en Tabbert campingvogn, har du ofte fået en feriepartner for livet.

For dels er Tabbert godt og solidt håndværk fra yderst til inderst, og dels får du finesser, som du ikke finder i andre campingvogne – heller ikke selv om du venter i både 10 eller 20 år.

Derfor ser du stadig mange Tabbert campingvogne på vejen, som stammer helt tilbage fra 1970’erne. Enten fordi ejerne købte dem, da de var ganske unge. Eller fordi campingvognen er gået i arv – eller er blevet købt af nye ejere, som værdsætter den kvalitet, komfort og stil, som har været kendetegnende for Tabbert lige fra starten.

Køb brugt Tabbert campingvogn

Derfor er en brugt Tabbert campingvogn altid et godt køb. For den har masser af gode ferier i sig endnu – og folk vil alligevel ikke tro det, hvis du siger, din campingvogn måske allerede har 20 eller 30 år på bagen.

For Tabbert holder sig pæn, og kommer aldrig til at se lige så slidt og hærget ud, som du ellers tit ser andre campingvognsmærker bliver.

Køb Tabbert campingvogne hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter

Hos Brønderslev Caravancenter og Trailercenter finder du et stort udvalg af nye Tabbert campingvogne fra Knaus Tabbert i Tyskland. For de to verdenskendte tyske campingvognsproducenter har været fusioneret siden 2003.

Vi har også jævnligt brugte Tabbert campingvogne til salg. Men da det er et populært mærke – også som brugt – skal du være hurtig og slå til, når det sker.

Så læg vejen forbi Eventyrvej i Brønderslev, og mød din nye Tabbert campingvogn – ny eller brugt. Start eventuelt med at lade dig inspirere på Tabberts hjemmeside.

Vi ses!